Sales Manager Aquaculture

Sales Manager Aquaculture søkes til internasjonalt selskap innen vannteknologi!

Enwa Water Technology sitt fokus har i alle år vært å levere miljøvennlige, kostnadseffektive og kjemikaliefrie løsninger til sine kunder både nasjonalt og internasjonalt. Enwa har betydelig erfaring innen blant annet vannbehandling og avsalting og vi utfordres i stadig økende grad av kunder i akvakulturmarkedet som ønsker tilgang til vår kunnskap og våre produkter og systemer. Næringen setter et betydelig fokus på hvordan en kan løse de utfordringer de står ovenfor ved bruk av miljøvennlige metoder og herunder etterspørres blant annet tilgang til avsaltet havvann og kjemikaliefri desinfeksjon.

Sales Manager Aquaculture er en nyopprettet stilling med tanke på å bygge opp, videreutvikle og selge inn miljøvennlige løsninger innen fiskeoppdrettsnæringen.

Sentrale arbeidsoppgaver vil være:

 • Bygge opp forretningsområdet Aquaculture, med hovedvekt på det norske markedet.
 • Utarbeide, utvikle og gjennomføre en salgs og markedsplan.
 • Budsjett og resultatansvar.
 • Identifisere og ha fokus på nysalg av Enwa sine løsninger til nye kunder og utvikle eksisterende.
 • Totalansvar for hele salgsprosessen - gjennom din gode forretningsforståelse evner du å skape salg og gode løsninger til det beste både for kundene og virksomheten.
 • Løpende kartlegging ved å holde seg orientert og oppdatert på markedet, samt noe messevirksomhet.

Dine kvalifikasjoner:

 • Høyskolenivå fortrinnsvis Master innen miljøteknologi/Kjemi/Biologi – akvakultur, miljø og naturressurser/naturforvaltning, eller lignende. Erfaring og resultater kan kompensere for formell utdanning.
 • Bransjeerfaring fra fiskeoppdrett og kjennskap til markedet.
 • Salgserfaring fra oppsøkende salg – og må kunne vise til gode resultater.
 • Evner å forstå kundens behov for å tilpasse løsning i forhold til Enwa sine krav og kundens ønsker.
 • God muntlig- og skriftlig formuleringsevne på norsk og engelsk.
 • Må ha sertifikat på bil.

Dine personlige egenskaper:
Vi ser etter deg som har en driv og lidenskap for å lykkes innen salg, en genuin interesse for fisk og miljø, samt kjennskap til markedet. Du trigges av å se muligheter, være løsningorientert, nå mål og ha fornøyde kunder. Det å jobbe proaktivt, strukturert og planmessig er viktig for deg i en hektisk hverdag hvor du er mye på farta. Du har gjennomslagskraft og stor utholdenhet i hele salgsprosessen. Dine kommunikasjonsevner er gode både muntlig som skriftlig, og du samarbeider godt på alle nivåer, bygger relasjoner og framstår tydelig og trygg i alle situasjoner. Du liker kombinasjonen av å jobbe selvstendig og i team og trives med å være på farten. Med ditt gode humør bidrar du til et positivt arbeidsmiljø både forretningsmessig og sosialt.

Hva kan Enwa Water Technology tilby deg?

Som Sales Manager Aquaculture vil du komme inn i en strategisk viktig posisjon i selskapet og rapporterer til Managing Director. Du vil ha gode utviklingsmuligheter, både faglig og personlig. Enwa er et konsern i stor utvikling innenfor en fremtidsrettet teknologi. Vann er viktig for alle mennesker og blir stadig viktigere og det oppleves som meningsfullt å jobbe med vann.

Betingelsene er konkurransedyktige, arbeidssted; primært ved ett av våre kontorer men individuell avtale/annen lokasjon kan bli vurdert. Utstrakt reisevirksomhet må påregnes.
Enwa vil ha med deg på laget – i fremtidens yrke – velkommen til vannbransjen!

Søknadsfrist 26.02.2017.
Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med Senior Rekrutteringsrådgiver Elin Rabe hos Top Temp på tlf. 924 16 045.

Firma
Enwa Water Technology AS

Sted
Sandefjord

Publisert
08.02.2017

Søknadsfrist
26.02.2017

Kontakt
Elin Rabe
924 16 045

Kvalitet over kvantitet - reduser mengden irrelevante søknader samtidig som du øker sjansen for å finne den rette kandidaten med de rette kvalifikasjonene. Ved å annonsere på intrafish.no kan du spare tid og krefter på din rekrutteringsprosess.

Hvorfor kan du spare tid? Våre lesere er seriøse, erfarne kandidater innen sjømatindustrien som holder seg oppdatert på bransjenytt og som har en lidenskap for bransjen. Ved å annonsere hos IntraFish Media har du størst sjanse for å nå søkere innen sjømat. Våre lesere består av ledere og beslutningstakere samt mennesker fra alle nivåer og sektorer innen næringen.

Du kan booke annonser i dag - stillingsannonser på IntraFish er meget godt lest, året rundt. Vennligst kontakt oss på eller ring oss på telefon: +47 55 21 33 00.