Forsker fiskehelse og fiskevelferd

Ved Veterinærinstituttets Seksjon for miljø- og smittetiltak i Trondheim er det ledig en fast heltidsstilling som forsker innen fiskehelse og fiskevelferd.

Seksjonen er i all hovedsak finansiert av oppdragsinntekter fra akvakulturnæringen og miljøforvaltningen, og vi jobber derfor både med vill laksefisk og oppdrettsfisk. Seksjonen har i dag 29 ansatte. Seksjonens oppdragsportefølje er i vekst, og vi ønsker derfor å styrke vår kapasitet innen fiskehelse og fiskevelverd.

Arbeidsoppgaver
Seksjonens fiskehelsegruppe gjennomfører oppdrag, samt forskning- og rådgivningsprosjekter for forvaltning, næring og myndigheter. Arbeidsoppgavene dine vil i hovedsak være ledelse av og deltakelse i prosjekter innen fiskehelse og fiskevelferd både hos oppdrettsfisk og villfisk. I tillegg vil det være aktuelt å bistå myndighetene med kunnskapsstøtte etter forespørsel. Stillingen innebærer prosjektlederansvar og en forventning om å skaffe forsknings- og oppdragsprosjekter til seksjonen.

Kvalifikasjoner / ønsket bakgrunn
Det søkes primært etter veterinær eller fiskehelsebiolog, helst med doktorgrad, men annen relevant høyere utdanning på master eller doktorgradsnivå vil bli vurdert. Vi søker en omgjengelig og utadrettet person med gode evner til samarbeid. Erfaring innen fiskevelferd og fiskehelse vektlegges, og interesse for og erfaring fra havbruksnæringen eller villfisk er ønskelig. Søkeren må beherske norsk og engelsk godt, både muntlig og skriftlig.

Vi tilbyr
Stillingen lønnes etter Statens lønnsregulativ i forskerkode 1108, ltr. 56 - 67 (kr 477800 - 588100), forskerkode 1109, ltr. 59 - 72 (kr 500 300 - 639 500) eller forskerkode 1110, ltr. 70 - 75 (kr 613 500 – 675 500) avhengig av ansiennitet og/eller kvalifikasjoner. Fra lønnen trekkes 2 % til Statens Pensjonskasse. Vi kan tilby fleksibel arbeidstid/sommertid, et godt arbeidsmiljø, og medlemskap i Statens Pensjonskasse med forsikringsordninger og mulighet for lån.

Annet
Veterinærinstituttet har inngått avtale om inkluderende arbeidsliv (IA-bedrift).

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Personer med innvandrerbakgrunn oppfordres til å søke stillingen.

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må dette opplyses om og begrunnes i søknaden. Opplysninger kan bli offentliggjort selv om du har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten. Du varsles dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge.

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til seksjonsleder Eirik Biering (tlf.nr.: 995 39 428), eller gruppeleder Åse Helen Garseth (tlf.nr.: 489 91 095).

Søknad med opplysninger om utdanning, yrkeserfaring, publikasjoner og annen faglig aktivitet, sammen med kopier av vitnemål og attester, sendes elektronisk på eget søknadsskjema som du finner her.

Publikasjoner/dokumentasjon kan eventuelt også sendes som e-post til postmottak@vetinst.no.

Firma
Veterinærinstituttet

Sted
Trondheim

Publisert
09.02.2017

Søknadsfrist
05.03.2017

Kontakt
Eirik Biering
995 39 428

Kontakt
Åse Helen Garseth
489 91 095

Kvalitet over kvantitet - reduser mengden irrelevante søknader samtidig som du øker sjansen for å finne den rette kandidaten med de rette kvalifikasjonene. Ved å annonsere på intrafish.no kan du spare tid og krefter på din rekrutteringsprosess.

Hvorfor kan du spare tid? Våre lesere er seriøse, erfarne kandidater innen sjømatindustrien som holder seg oppdatert på bransjenytt og som har en lidenskap for bransjen. Ved å annonsere hos IntraFish Media har du størst sjanse for å nå søkere innen sjømat. Våre lesere består av ledere og beslutningstakere samt mennesker fra alle nivåer og sektorer innen næringen.

Du kan booke annonser i dag - stillingsannonser på IntraFish er meget godt lest, året rundt. Vennligst kontakt oss på eller ring oss på telefon: +47 55 21 33 00.