Avdelingsleder natur- og havbruk

Strand videregående skole går inn i en svært spennende tid med ferdigstilling av nybygg for naturbruk og realfag. 2000 kvm med havbrukssenter og nye laboratorier for realfag skal være ferdig høsten 2017. Nybygget har både akvahall og tre store laboratorier i realfag – fysikk, kjemi og biologi. Nybygget for naturbruk får tilførsel av både saltvann og ferskvann og vil ha oppdrett av mange ulike arter inkludert mikroalger. En del av vannet vil bli resirkulert.

Strand VGS tar sikte på å bli den ledende skolen i Norge innen å tilby moderne opplæring innen havbruksfag. Det vil bli utdannet røktere/akvateknikere som skal ta fagbrev samt en egen havbruksfordypning innen realfag for elever på studiespesialiserende utdanningsprogram. Skolen har konsesjon for oppdrett av laks på 780 tonn/år som driftes i samarbeid med Grieg Seafood Rogaland og fiskekvoter som brukes til opplæring i fiske/fangst.

Vi har ledig 100% fast stilling som avdelingsleder for naturbruk/havbruk fra 01.08.17. Til å lede naturbruksavdelingen søkes det etter en person med ledererfaring som ser muligheter og er flink til å samarbeide og motivere både elever og ansatte. Avdelingen arbeider også tett mot oppdrettsbedriftene i området og ny leder må være flink med nettverks – og relasjonsbygging. Naturbruksavdelingen er under oppbygging og forventes etter hvert å ha 5 – 10 høyt utdannede medarbeidere. Erfaring fra videregående skole eller ledererfaring fra oppdrettsnæringen er ønskelig.

Avdelingslederstillingen er fordelt på 70% administrativt arbeid og 30% undervisning. Stillingen inngår i skolens lederteam og vil få tildelt felles stabsoppgaver. Avdelingsleder har ansvar for personal, økonomi, pedagogisk utviklingsarbeid og daglig drift av avdelingen. Det blir lagt vekt på personlige egenskaper. Det er krav til teknisk fagskole eller annen høyere utdanning og formell pedagogisk utdannelse.

Dersom du finner stillingen interessant, men mangler deler av kompetansen, oppfordrer vi deg likevel til å søke. Aktuelle søkere innkalles til intervju.

Firma
Strand videregående skole

Sted
Tau, Rogaland

Publisert
13.02.2017

Søknadsfrist
05.03.2017

Kvalitet over kvantitet - reduser mengden irrelevante søknader samtidig som du øker sjansen for å finne den rette kandidaten med de rette kvalifikasjonene. Ved å annonsere på intrafish.no kan du spare tid og krefter på din rekrutteringsprosess.

Hvorfor kan du spare tid? Våre lesere er seriøse, erfarne kandidater innen sjømatindustrien som holder seg oppdatert på bransjenytt og som har en lidenskap for bransjen. Ved å annonsere hos IntraFish Media har du størst sjanse for å nå søkere innen sjømat. Våre lesere består av ledere og beslutningstakere samt mennesker fra alle nivåer og sektorer innen næringen.

Du kan booke annonser i dag - stillingsannonser på IntraFish er meget godt lest, året rundt. Vennligst kontakt oss på eller ring oss på telefon: +47 55 21 33 00.