Divisjonsdirektør Akvakultur

Nofima søker ny direktør for sin akvakultur-divisjon. Direktøren inngår i Nofimas toppledergruppe og skal bidra til å utvikle Nofima videre gjennom å styrke selskapets posisjon som et forskningsinstitutt som skaper konkurransefortrinn for sine kunder. Divisjon Akvakultur skal bidra til økt matsikkerhet og produksjon av trygg mat innenfor egne fagområder gjennom sine fire forskningsavdelinger: Avl og genetikk, ernæring og fôrteknologi, fiskehelse og produksjonsbiologi. Divisjonen har til sammen ca. 100 medarbeidere.

Vi ser etter en resultat-, forbedringsorientert og trygg leder med høyere relevant utdanning og med erfaring fra kunnskapsintensiv og bransjenær virksomhet. Du bør ha kjennskap til forskning, ha en strukturert og delegerende lederstil og gode evner til å bygge relasjoner og nettverk.

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi ved Siri Skauge, tlf. 900 91 224 eller Magne Amundsen, tlf. 916 56 101. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver. Søknad med CV sendes snarest.

Firma
Nofima

Sted
Ås/Tromsø/Bergen

Publisert
14.02.2017

Søknadsfrist
Snarest

Kontakt
Magne Amundsen
+47 916 56 101

Kontakt
Siri Skauge
+47 900 91 224

Kvalitet over kvantitet - reduser mengden irrelevante søknader samtidig som du øker sjansen for å finne den rette kandidaten med de rette kvalifikasjonene. Ved å annonsere på intrafish.no kan du spare tid og krefter på din rekrutteringsprosess.

Hvorfor kan du spare tid? Våre lesere er seriøse, erfarne kandidater innen sjømatindustrien som holder seg oppdatert på bransjenytt og som har en lidenskap for bransjen. Ved å annonsere hos IntraFish Media har du størst sjanse for å nå søkere innen sjømat. Våre lesere består av ledere og beslutningstakere samt mennesker fra alle nivåer og sektorer innen næringen.

Du kan booke annonser i dag - stillingsannonser på IntraFish er meget godt lest, året rundt. Vennligst kontakt oss på eller ring oss på telefon: +47 55 21 33 00.